Nesquick (16 stk)

46 kr

Nescafé kapsler til Dolce Gusto

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

16

Kapselsystem

Dolce Gusto

Mærke

Nescafé

Produkttype

Kapsler

Udsøgt kakaodrik

Forkæl dig selv eller dine børn med NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik – en lækker og sød kop chokolademælk, som kan nydes når som helst på dagen. Denne velsmagende chokolademælk er lavet med NESCAFÉ Dolce Gusto’s unikke kapselteknologi, som sikrer dig den perfekte smag og konsistens hver gang.

Med NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik kan du nyde en varm kop chokolademælk på kun et øjeblik, uden at skulle bekymre dig om at lave det fra bunden. NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik er også perfekt til at lave lækre og sjove desserter til børnene, eller til at bruge som en lækker ingrediens i din madlavning.

Denne chokolademælk er fyldt med næring og energi, og vil helt sikkert tilfredsstille dine cravings efter noget sødt. Så uanset om du ønsker en varm kop chokolademælk til morgenmaden eller som en lækker snack i løbet af dagen, er NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik det perfekte valg for dig.

SØDEMÆLKSPULVER (51,7%), sukker, fedtreduceret kakaopulver (14,6%), naturlig aroma, emulgator (solsikkelecithin), kanel, salt. Kan indeholde SOJA.

Per 100 g
Energi 1833 kJ / 438 kcal
Fedt (g) 15.8
- heraf mættede fedtsyrer (g) 8.8
Kulhydrater (g) 53.8
- heraf sukkerarter (g) 51.3
Protein (g) 16.8

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nesquick (16 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *