Intenso (21 stk)

92 kr

21 Illy Iperespresso Intenso kaffekapsler

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

21

Kapselsystem

Illy Iperespresso

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (8/10)

Mærke

Illy

Smag

Frugtig, Hint af kakao, Intens

illy iperEspresso Intenso – kapsler med mørk og intens kaffe

I vores udvalg af kvalitetsrige kaffekapsler finder du illy og mærkets særlige iperEspresso kapsler. Du kan vælge mellem forskellige styrker, og en af dem er denne illy Intenso. Det er en stærk kaffe med varme noter af kakao og tørret frugt, som giver dig en intens og fyldig kaffe med en behagelig robust eftersmag.

Bønnerne har fået en mørk ristning, som giver en kraftig krop og den karakteristiske, mørke og intense smag. Prøv illy iperEspresso Intenso til din næste morgen-Espresso, eller hvis du har brug for lidt ekstra ud på eftermiddagen – den skal nok sætte gang i energiniveauet og tilfredsstille din kaffetrang.

100 % Arabica-bønner med god, fyldig smag

Du får kaffe i høj kvalitet med illy iperEspresso Intenso – den består nemlig af 100 % Arabica-bønner, der er specielt udvalgt til at give dig en smagfuld, god kaffe. Bønnerne i illy Intenso giver en fyldig og kraftig kaffe, som du kan nyde som et rent Espressoshot, hvor de mørkristede bønner rigtigt kommer til deres ret. Du kan også vælge at blande shottet med dampet mælk og eventuelt mælkeskum for at lave en café latte, macchiato eller cappuccino.

Udforsk iperEspresso: fra Intenso til Arabica Selection i smart kapselsystem

Hvis du har forelsket dig i Intenso, kan du måske fristes til også at prøve en af de andre varianter – så har du en iperEspresso maskine, er det bare med at udforske det fulde udvalg af illy iperEspresso kapsler. Der er lidt for enhver smag, da du har meget mere at vælge imellem end den kraftige illy iperEspresso Intenso. Vælg for eksempel den mildere Classico, måske endda i en Lungo-udgave, eller en koffeinfri kaffe.

Du kan også gå til noget helt andet og prøve nogle af varianterne i Arabica Selection-kafferne. Det er en illy kaffeserie, der består af single origin-bønner fra kafferegioner som Brasilien, Etiopien og Guatemala. Hver især har de noter og aromaer, der er unikke for den pågældende region – og så er de i lige så høj smagsmæssig kvalitet som de andre iperEspresso kapsler, så du er garanteret en god kop kaffe hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Intenso (21 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *