Guatemala (21 stk)

92 kr

21 Illy Iperespresso Guatemala kaffekapsler

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

21

Kapselsystem

Illy Iperespresso

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

6/10

Mærke

Illy

Smag

Arabica, Hint af chokolade, Let syrlig

illy iperEspresso Guatemala – kompleks og balanceret

Vælger du kaffekapsler fra vores sortiment, vælger du også høj kvalitet og smagfuld kaffe. illy Guatemala hører til i det specielle illy iperEspresso kapselsystem, og det er en kaffe, der forkæler dig med naturlige, aromatiske noter og en delikat smagsprofil. Kaffebønner fra Guatemala er karakteriseret ved en skøn balance mellem syrlighed og sødme – blandt andet med sine fremtrædende noter af chokolade.

Arabica Selection med guatemalanske Arabica-bønner

Mærket illy har en særlig kollektion af single origin-bønner, der hedder Arabica Selection. illy iperEspresso Guatemala er en del af Arabica Selection sammen med blandt andet varianter med bønner fra Brasilien og Etiopien.

illy Guatemala indeholder bønner fra regionen Huehuetenango, der har en ideel kombination af højde, varme og skygge. Guatemalas Arabica-bønner til illy Guatemala kaffe gror i en højde på 2000 meter, hvor de kølige temperaturer dæmpes af en mild vind fra Mexico. Regionen har en næringsrig jord og en stor biodiversitet, hvilket giver gode betingelser for kaffeplanterne.

Bønner fra denne region er kendt for at give en mere frugtagtig bønne end de fleste andre guatemalanske kaffeplantager. Ligesom iperEspresso Guatemala har kaffebønner fra Huehuetenango aromaer som blandt andet chokolade, karamel, honning og citrus. Det giver dig en smagfuld, blød og lækker kaffeoplevelse, når du nyder et shot eller måske en café latte lavet på en illy Guatemala kapsel.

Nyd flere kaffetyper fra iperEspresso kapselsystemet

Kapselsystemet iperEspresso er et unikt illy system, der giver dig konsekvent kvalitetsrig kaffe på kort tid. Du kommer bare din kapsel i den dedikerede iperEspresso maskine, vælger den ønskede indstilling og venter på, at maskinen brygger din Espresso for dig.

Ud over de smagfulde single origin-kaffer fra Arabica Selection finder du også nogle af illy klassikerne med forskellige styrker, intensitet og bønner. Det gør det muligt for dig at vælge en kaffetype og -smag, der dækker alle dine behov til dagens kaffe – lige meget om det skal være en sødlig, intens, kraftig eller blød kaffe.

1 anmeldelse af Guatemala (21 stk)

  1. Bertil

    Det er en okay kaffe men den må godt smage af lidt mere

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.