Colombia (18 stk)

79 kr

illy kapsler til iperEspresso

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Antal Kapsler

18

Kapselsystem

Illy Iperespresso

Smag

Arabica, Aromatisk

Produkttype

Kapsler

Gourmetkaffe fra Colombia

Blød og balanceret illy Colombia iperEspresso kaffekapsler

I Colombia har de nogle af de bedste betingelser for kaffeproduktion i verden. Det betyder kvalitetsrig kaffe med fantastisk smag, og det er det, du får med illy Colombia iperEspresso kaffekapsler. Har du en iperEspresso kapselmaskine kan du nyde din illy Colombia efter kun et halvt minuts tid – så hurtigt går det, når du brygger en Espresso, så du kan komme hurtigere ud ad døren om morgenen eller lynhurtigt kan få stillet din koffeintrang senere på dagen.

Vil du have et større udvalg til din maskine, kan du se hele vores udvalg af iperEspresso kaffekapsler. Du finder både single origin-bønner som illy Colombia og blandinger af forskellige bønner. Det giver dig et stort smagsmæssigt udvalg, så du kan skifte mellem dem, som det passer dig – for eksempel en stærk, intens Espresso om morgenen og den milde illy Colombia om eftermiddagen.

Nyd den gode smag og brug den til lækre kaffedrikke

illy Colombia har en både silkeblød og velbalanceret smag med friske noter af citrusfrugt. Citrus er karakteristisk for colombianske kaffebønner, og det er en smag, som du vil have lyst til at komme tilbage efter igen og igen. Netop denne illy Colombia iperEspresso kaffekapsel indeholder kaffe, der ud over citrusnoterne har en diskret sødme og en blød finish, hvilket skaber den fine balance, der er karakteristisk for den colombianske kaffe.

På grund af sin søde og citrusagtige smag er illy Colombia iperEspresso perfekt både som ren Espresso og som kaffeshot i en drik med for eksempel varm eller kold mælk, mælkeskum eller måske til en cocktail. Du kommer bare din kaffekapsel i din iperEspresso kapselmaskine, vælger Espresso og venter på, at maskinen brygger et smagfuldt, aromatisk colombiansk shot til dig, som du kan nyde, som du har lyst til.

Arabica Selection med colombianske single origin-bønner

Colombia står for 10 % af produktionen af Arabica-bønner i verden, og de colombianske bønner er kendt og elsket for deres unikke smags- og aromaprofil. Som vi har nævnt, er betingelserne for dyrkning af kaffe ideel i Colombia, og det er specifikt den varierende jordbund, det særlige klima og højderne, der gør, at den colombianske kaffe får så god en smag og aroma.

illy Colombia er single origin-bønner og er en del af illys Arabica Selection, der også omfatter forskellige lande som Colombia, Etiopien og Guatemala. Hver single origin-kaffe består af bønner, der er ristet helt specielt til at få de karakteristiske aromaer og noter frem – for eksempel Colombias citrusnoter.

.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Colombia (18 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *