Classico Lungo (21 stk)

92 kr

illy kapsler til iperEspresso®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

21

Kapselsystem

Illy Iperespresso

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (5/10)

Mærke

Illy

Smag

Arabica, Frugtig, Let syrlig

Produkttype

Kapsler

illy Lungo Classico til iperEspresso kapselmaskiner

Skal du have god kaffe nemt og hurtigt, er kaffekapsler den ideelle løsning. Mærket illy laver kapsler til flere kaffetyper, og Lungo er en del af sortimentet af iperEspresso kapsler. Denne illy iperEspresso Classico Lungo er en ekstraordinær kaffeoplevelse med sin enkle og lette karakter, der gør sig godt både som ren Lungo og kaffedrik med mælk.

illy iperEspresso er et særligt kapselsystem, som giver dig god kaffe, uden du skal gøre meget andet end at komme en kapsel i maskinen og starte den – så har du hurtigt en Lungo Classico eller en anden type illy Espresso klar.

Classico: mild og balanceret til din Lungo

Classico er en af tre kaffetyper fra illy, som varierer i ristning, intensitet og smag. De er alle lavet på 100 % Arabica-bønner, og Classico er den mildeste af dem. Bønnerne er mellemristet til et punkt, hvor delikate noter af karamel kommer frem og giver en balanceret, mild smag. Det er den perfekte kombination til en Lungo, der på grund af den længere brygning bliver mere bitter end Espresso, men samtidig har en mildere smag på grund af det ekstra vand, der bruges.

illy Classico Lungo har ud over sin karamelagtige smag også noter af jasmin og appelsinblomster, der giver den en sød eftersmag, som komplementerer den mere bitre smag af Lungo. Det garanterer dig en skøn kop, som du kan nyde både morgen, middag og aften.

Udforsk de andre iperEspresso produkter

Vores sortiment af iperEspresso kapsler indeholder mere end illy Lungo Classico. Du finder kapsler til smagfuld, fyldig Espresso – både Classico, den stærkere Intenso og de spændende single origin-varianter, der har hver deres særlige smagsnoter, som varierer fra en kafferegion til en anden. Du kan derfor få lidt for enhver smag, hvad enten du er til en mørk, kraftig Espresso eller en mildere, aromatisk version.

Med illy iperEspresso kan du lave en lige så god kop Espresso som baristaen på din yndlingskaffebar – du skal bare have fat i en iperEspresso maskine og fylde et lager af gode, kvalitetsrige illy kaffekapsler. De forskellige illy kapsler kan også nemt bruges til at lave en god café latte eller forfriskende iskaffe – du laver bare dit Lungo- eller Espressoshot og tilsætter mælk, mælkeskum og hvad du ellers vil have i din kaffedrik.

1 anmeldelse af Classico Lungo (21 stk)

  1. Rune

    Synes det er en god kop kaffe med en dejlig eftersmag

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *