Classico (21 stk)

92 kr

21 Illy Iperespresso Classico kaffekapsler

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

21

Kapselsystem

Illy Iperespresso

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Mærke

Illy

Smag

Appelsinblomst, Jasmin, Karamel

illy iperEspresso Classico kapsler med 100 % Arabica-bønner

Det italienske, familieejede kaffemærke illy laver et væld af forskellige kaffetyper. I deres udvalg af de populære iperEspresso kapsler finder du blandt andet den klassiske iperEspresso Classico. Den er en del af et trekløver, der har hver deres styrke og intensitet, og Classico Roast er den mildeste af de tre.

Som de andre i trekløveret består illy Classico af 100 % Arabica-bønner, der er ristet, så de får de bedste noter og aromaer frem – det giver dig en udsøgt, mild kaffe, som du kan nyde gennem hele dagen.

Kapselsystemet iperEspresso er et særligt to-trinsystem, der er skabt til at gøre det nemmere for dig at lave en aromatisk, fyldig Espresso med en god, langvarig crema. Der er flere varianter at vælge imellem, så du kan opbygge et godt udvalg at iperEspresso kapsler – og eventuelt starte med denne milde, delikate illy Classico Espresso.

Prøv den klassiske mellemristede illy iperEspresso kapsel

Du går aldrig galt i byen med en mellemristet bønne – mellemristet kaffe har generelt en god balance i smagen mellem syre og sødme og er gerne let fyldige. Det samme gælder selvfølgelig for illy iperEspresso Classico. Som nævnt er det den mildeste af de tre typer, og den har en dejlig velbalanceret smag og karamelnoter.

Den har en sødme, der bliver hængende efter den første slurk, så du virkelig kan dvæle ved den gode smag. Den mellemristede Classico har også en delikat smag af appelsinblomst og jasmin, der giver dig en kapsel med en både sødlig og frugtig, elegant smag.

Udforsk sortimentet og find en illy roast til enhver smag

Er du lidt nysgerrig på de andre iperEspresso varianter? Denne illy Classico Medium Roast kan med fordel få selskab i skabet derhjemme af en mørkristet kaffe – iperEspresso Intenso – eller en af de spændende Arabica Selection varianter med single origin-bønner. Så har du altid lidt at skifte imellem, alt efter om du har lyst til en kraftig, fyldig og let bitter Espresso eller en mere mild, sød og syrlig variant.

5 anmeldelser af Classico (21 stk)

 1. Petra

  En potent kaffe selvom det ikke er så kraftig

 2. Erik

  har en rigtig god og mild smag. Det er en god kopstørrelse

 3. Lis

  Brygger fint og smager som den skal. Altid sådan jeg starter min dag da der er meget værdi for pengene

 4. Sophia

  En lækker kaffe synes den er meget luksuriøs. En kaffe jeg drikker når det skal være ekstra godt

 5. Tina

  Fin kvalitet som kaffekapsel, drikker gerne flere på en dag.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.