Café Au Lait (16 stk)

41,95 kr

Gevalia kaffekapsler til Tassimo®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

16

Kapselsystem

Tassimo

Mærke

Gevalia

Smag

Aromatisk, Fyldig

Produkttype

Kapsler

Husk at nyde den sammen!

Gevalia Café au Lait er den perfekte kaffe til enhver lejlighed – uanset om du har brug for en varm og fyldig kop kaffe til morgenmaden, til en hyggelig stund med venner eller som en aftendrik til at slappe af med.

Denne kaffe er skabt med nøje udvalgte bønner og er en blanding af mediumristet kaffe og cremet mælk, der giver en lækker, rund og fyldig smag. Hver eneste kop er fyldt med smag og aroma, som du vil elske.

Gevalia Café au Lait passer til TASSIMO-maskinerne, hvor den kan brygges med et enkelt tryk på en knap. Og med TASSIMO Gevalia-serien kan du nyde forskellige smagsvarianter og oplevelser – fra den mørke og intense smag af Gevalia Espresso til den fløjlsbløde latte macchiato.

TASSIMO Gevalia-kaffepuderne er også praktiske, da de er nemme at opbevare og bruge. Og med deres komposterbare design kan du nyde din kaffe med god samvittighed.

Så hvorfor ikke dele en kop Gevalia Café au Lait med nogen, du holder af? Det er den perfekte måde at nyde en kop kaffe på og skabe hyggelige øjeblikke sammen. Husk blot at opbevare kaffen tørt og køligt for at bevare dens smag og aroma.

SKUMMETMÆLKSPULVER (32%), sukker, glukosesirup, instant kaffe (15%), helt hærdet kokosolie, MÆLKEPROTEIN, stabilisatorer (E340), antiklumpningsmidler(E551), emulgator (E471, E433).

Per 100 ml
Energi 113 kJ / 27 kcal
Fedt (g) 0.8
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0.7
Kulhydrater (g) 3.9
- heraf sukkerarter (g) 2.6
Protein (g) 0.9

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Café Au Lait (16 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *